Produk Shaklee Untuk Lelaki : Set Kesuburan Shaklee Lelaki

Produk Shaklee untuk lelaki terbahagi kepada kepada tiga kategori dalam Set Kesuburan Shaklee lelaki. Produk shaklee untuk lelaki tediri daripada set kesuburan Shaklee lelaki Asas, Extra, dan Premium.

 

Produk Shaklee untuk lelaki membekalkan nutrisi secukupnya dan terbaik untuk kesuburan lelaki dan dapat menghasilkan sperma yang sihat.

 

Set Kesuburan Shaklee Lelaki ASAS untuk Produk Shaklee bagi Lelaki ialah Vitalea dan CoQ-Trol

Set Kesuburan Shaklee untuk lelaki : Vitalea Iron Formula ; multivitamin lengkap dengan 12 vitamin dan 7 galian yang diperlukan oleh tubuh manusia. Vitalea iron formula mempunyai ZINC memainkan peranan yang sangat PENTING dalam proses pengeluaran sperma dan memberi kekuatan kepada sperma. Jika seorang lelaki kekurangan zinc boleh menyebabkan hormon testosterone berkurang dan testis akan mengecut mengakibatkan penghasilan sperma yang sihat berKURANG.

Set Kesuburan Shaklee untuk lelaki : CoQ-Trol: berfungsi sebagai ANTIOKSIDAN untuk MELINDUNGI SPERMA daripada PENCEMARAN Radikal Bebas dan MENINGKATKAN jumlah BILANGAN Sperma dan tingkat PERGERAKAN SPERMA.

 

Produk Kesuburan Shaklee Set Kesuburan Asas
SET KESUBURAN SHAKLEE LELAKI

Set Kesuburan Shaklee Lelaki EXTRA untuk Produk Kesuburan Lelaki ialah VITALEA, CoQ-Trol, dengan produk shaklee tambahan vitamin B-COMPLEX dan VITAMIN E COMPLEX

Set Kesuburan Shaklee Lelaki tambahan : B-Complex: Kumpulan Vitamin B sangat diperlukan oleh sel badan manusia kerana badan tidak boleh menghasilkan sendiri. Vitamin B-Complex hanya boleh didapati daripada sumber makanan sahaja. Ia sangat penting untuk menghasilkan sperma yang sihat.

 

Set Kesuburan Shaklee Lelaki tambahan : Vitamin E Complex : Mempunyai SELENIUM, Vitamin E dan Grape Seed Extrak membantu dalam meningkatkan kualiti dan pergerakan SPERMA. Kajian yang dijalankan oleh Mohammad K Moslemi, Samaneh Tavanbakhsh pada tahun 2011 Januari;Volume 2011:4;Pages 99-104 dalam International Journal of General Medicine; melibatkan sekumpulan lelaki seramai 690 orang yang mempunyai masalah morfologi/bentuk dan pergerakan sperma (Idiopathic Asthenoteratozoospermia) mengambil Selenium (200 ug) dan Vitamin E (400 ug) setiap hari sekitar 100 hari. Hasilnya sangat memberangsangakan, sebanyak 52 peratus: kualiti sperma bertambah baik, 11 peratus: kehamilan berlaku secara normal dan 37 peratus: tiada perubahan. Kesimpulannya dengan pengambilan Vitamin E dan Selenium membantu dalam meningkatkan kualiti dan mortiliti sperma.

 

Set Kesuburan Shaklee Ektra
PRODUK KESUBURAN LELAKI SHAKLEE

 

Set Kesuburan Shaklee Lelaki PREMIUM untuk Produk Kesuburan Lelaki ialah VITALEA, CoQ-Trol, B-COMPLEX, VITAMIN E COMPLEX dengan tambahan VITAMIN C

Set Kesuburan Shaklee Lelaki tambahan : Vitamin C : terbukti membantu dalam meningkatkan kualiti sperma dan melindungi sperma daripada kerosakan DNA; dapat mengurangkan risiko keguguran. Vitamin C juga melindungi sperma daripada kerosakan akibat radikal bebas.

 

Produk Kesuburan Shaklee Lelaki
SET KESUBURAN SHAKLEE LELAKI

 

 

 

2 thoughts on “Produk Shaklee Untuk Lelaki : Set Kesuburan Shaklee Lelaki

Leave a Comment